;

Online eventy (nielen) v časoch epidémie Koronavírusu

Určite aj vy rozmýšľate ako zabezpečiť svoj príjem počas obmedzení súvisiacimi s Koronavírusom, keď sú všetky verejné eventy zakázané

Aby kultúra, ktorá v momentálnej situácii zažíva ťažké časy, prežila, je dôležité, aby sa eventy konali aj naďalej vo formách, ktoré situácia umožňuje. Radi by sme vás preto upozornili na možnosť predaja ONLINE EVENTU, kde sa event koná virtuálne za pomoci videostreamu.


Online video stream

Predstavujeme vám našu funkcionalitu platený videostream. Predávajte vstupenky na vaše streamované online predstavenie. Či už livestream, alebo videozáznam, s našou platformou viete jednoducho zarábať na svojom obsahu.

Zabezpečenie

Streaming je zabezpečený tak, aby ho mohol zhliadnúť iba držiteľ vstupenky. Nehrozí, že odkaz na Váš stream ľudia vykopírujú a budú pirátiť váš obsah.

Ako to funguje

Po určení formy obsahu [livestream, videozáznam] a nastavení eventu sa začína online predaj vstupeniek. Zákazník dostáva email, v ktorom je unikátny kód umožňujúci prístup na stream na našom portáli. Pokiaľ stream nebeží, zobrazuje sa odpočítavanie do začiatku, ktoré automaticky plynulo prechádza do streamu videa

Vlastný design

V nastaveniach svojho eventu si nadizajnujte svoju vstupenku a email, ktorý príde zákazníkovi po dokončení objednávky. Môžete vytvoriť napríklad limitovanú edíciu vstupeniek. Kreativite sa medze nekladú.

Kontakt

Inviton s.r.o.
Dvořákovo nábrežie 8
811 02 Bratislava
Slovenská republika