;

Online eventy - live stream konferencie a koncerty

Či už organizujete online konferenciu, workshop, koncert, alebo akýkoľvek iný spoplatnený event a hľadáte systém, ktorý vám okrem predaja vstupeniek zabezpečí aj streamovanie obsahu, ste na správnej adrese. 

Samozrejmosťou je využitie platobnej brány kde má zákazník možnosť zvoliť si platbu platobnou kartou, prostredníctvom Apple pay, Internetbanking, prípadne PayPal alebo prevodom na účet. Následne dostane zákazník do emailu vygenerovaný kód, ktorým dostáva prístup k videu. Tento email a priložené PDF si môžete nadizajnovať podľa vašich požiadaviek. 
 
V závislosti od typu vášho podujatia môžete v rámci systému Inviton využiť 3 modely predaja.
 

1. Predaj vstupeniek

Model predaja vstupeniek je veľmi podobný ako pri offline eventoch. Návštevník si teda zakupuje vstupenku (prístupový kód k videu) vopred a online event sa uskutoční vo vami stanovenom termíne. Do tohto momentu video nie je pre zákazníkov dostupné. Tento model je vhodný najmä pre Live Stream. Pre zákazníkov, ktorí nestihli Live Stream môžete po určitý čas nechať video dostupné zo záznamu. Kód, s ktorým vaši návštevníci pristupujú k videu je možné použiť sučasne len na jednom zariadení. 
 

2. Pay-per-view

Pri tomto modeli predaja si zákazník kupuje možnosť jednorazového prehratia videa. Tento model je vhodný najmä pre vopred nahrané videá a prístup k nim môžete predávať dlhšiu dobu. Napríklad sériu viacerých workshopov. Zákazník si zároveň sám môže vybrať čas, ktorý mu najviac vyhovuje pre prehratie vášho videa. 
 

3. Free with donation

Pokiaľ organizujete event, ktorý chcete aby bol pre účastníkov dostupný zadarmo, ale zároveň im chcete dať možnosť podporiť vás, je toto pre vás vhodný model. Hneď pod videom nájdu vaši návštevníci tlačidlo, pomocou ktorého môžu jednoducho prispieť vášmu eventu prednastavenú sumu prípadne si sumu sami zvolia. 


Live stream vs. vopred nahrané video
Obsah, ktorý predávate môže byť Live Stream prípadne vopred nahrané video a je len na vás či chcete dopriať divákom aj možnosť live spätnej väzby, prípadne otázok pomocou komentárov pri videu. 
 
V rámci predaja môžete vytvoriť aj krátky registračný formulár a od svojich zákazníkov získať doplňujúce informácie. K týmto informáciám vrátane kontaktného emailu máte celý čas prístup prostredníctvom našej administrácie. Po evente viete zaslať účastníkom doplňujúce informácie, prípadne prezentácie z konferencie alebo workshopu. 
 
Máte doplňujúce otázky? Zavolajte nám na: +421 902 536 314 alebo napíšte na: info@inviton.eu
 
Je vám všetko jasné? Vytvorte si svoj prvý online event na: http://inviton.eu/create-event
 
 

Kontakt

Inviton s.r.o.
Dvořákovo nábrežie 8
811 02 Bratislava
Slovenská republika